You are on page: Etusivu » Muut Palvelut » Kestopigmentointi

KESTOPIGMENTOINTI

La Chican ammattitaitoiset kestopigmentin tekijät suunnittelevat ja muotoilevat kulmat, huulet ja silmien rajaukset toiveidesi mukaan turvallisesti hygieenisillä työvälineillä. Työmme on saanut paljon kiitosta asiakkailtamme, liity sinäkin tyytyväisten asiakkaidemme joukkoon ja varaa aika kauneushoitolaamme!

Kestopigmentoinnin tekijämme palvelevat sinua seuraavissa liikkeissä: La Chica Kaisaniemi, La Chica Tapiola, La Chica Leppävaara.

» Hinnasto: Kestopigmentointi

» Ajanvaraus ja osoitteet: katso yhteystiedot

YLEISIMMIN KYSYTTYJÄ ASIOITA KESTOPIGMENTOINNISTA

Mitä kestopigmentointi on?
Kestopigmentointi eli kosmeettinen tatuointi on silmien ja huulien sekä kulmakarvojen pysyvää korostamista. Kestopigmentointi ei kuitenkaan ole yhtä pysyvä kuin tavallinen tatuointi ja kestopigmentointi haalistuu tyypillisesti 2-5 vuoden kuluessa merkittävästi. Kestopigmentointi vähentää meikkaustarvetta ja parantaa huomattavasti kasvojen ilmettä silloin kun muuta meikkiä ei ole.

Miten kestopigmentointi tehdään?
Kestopigmentoinnin tekemisessä käytetään kertakäyttöisiä steriilejä neuloja, sekä nimenomaan tähän tarkoitukseen valmistettuja väriaineita. Pigmenttiväri viedään ihon pintakerroksen alle tatuointikynän kaltaisella laitteella. Käsittely ei satu kuten tatuointi, sillä neula ei pistä yhtä syvälle ihoon, lisäksi kestopigmentoinnissa käytetään puudutusainetta. Kestopigmentoinnin teko kestää yleensä useita tunteja. Paras lopputulos saadaan uusimalla käsittely 4 viikon kuluttua. Suosittelemme aina kahta käsittelykertaa parhaan lopputuloksen varmistamiseksi.

Miten voin olla varma miltä lopputulos näyttää?
Ennen varsinaisen kestopigmentoinnin tekemistä työ suunnitellaan asiakkaan kanssa ja suunnitelma piirretään iholle helposti poistettavalla värillä, samalla valitaan toivottu malli esimerkiksi kulmakarvojen muodolle. Kestopigmentointi tehdään pysyvällä värillä vasta kun asiakas on hyväksynyt mallin.

Miten kestopigmentointia pitää hoitaa?
Parannuttuaan kestopigmentointi ei vaadi erityistä hoitoa. Alkuvaiheessa on kuitenkin tärkeää varmistaa ihon paraneminen. Käsiteltyä aluetta sivellään viikon ajan 3 kertaa päivässä apteekista saatavalla Bevita voiteella. Tulehdusvaaran vuoksi käsiteltyä aluetta ei saa meikata 5 ensimmäisen päivän aikana. Saunominen sekä auringonottaminen ja uiminen on myös kiellettyä ensimmäisen viikon aikana.

Milloin kestopigmentointia ei voida tehdä?
Kestopigmentointi sopii lähes kaikille terveille aikuisille. Seuraavat seikat estävät kestopigmentoinnin ottamisen:

  • Flunssa tai jokin tulehdus
  • Diabetes (lääkärin luvalla voidaan tehdä)
  • Verenpainelääkitys (lääkärin luvalla voidaan tehdä)
  • HIV tai Herpes
  • Verenvuototauti tai verenohennuslääkitys

Huuliherpes ei estä kestopigmentointia, mutta siihen tarkoitettu lääkitys pitää aloittaa lääkärin ohjeen mukaan jo ennen kestopigmentoinnin tekemistä.