You are on page: Etusivu » Volyymiripset » Ripsien hoito-ohje
^ Volyymiripset: » Ripsien hoito-ohje

VOLYYMIRIPSIEN JA KLASSISEN RIPSIENPIDENNYKSEN HOITO-OHJE

Volyymiripsiä ja Klassista ripsienpidennystä on huollettava säännöllisesti ammattilaisella, suosituksemme mukainen sopiva huoltoväli on 2-4 viikkoa. Ripset voivat tosin kestää jopa kaksi kuukautta, riippuen omien ripsiesi luonnollisesta kasvusta ja siitä miten hyvin hoidat ripsiäsi. Silmäripsen kasvukausi kestää 60-90 päivää ja ripset putoavat luonnollisesti kasvunsa päätyttyä, joten 2-4 viikon välein tarvitaan täydentäviä ripsiä korvaamaan pudonneet ripset.

Jotta ripsesi pysyvät kauniina mahdollisimman pitkään, on säännöllisen huoltovälin lisäksi otettava huomioon seuraavat seikat:

  • Vältä ripsien kastumista ensimmäisten 24 tunnin kuluessa, jotta liima ehtii kuivua läpikotaisin.
  • Kannattaa nukkua selällään ensimmäisenä yönä, jotta ripsesi eivät sotkeutuisi kuivumisen aikana. Voit harjata ripset hyvin varovasti ripsiharjalla seuraavana aamuna erotellaksesi ripset.
  • Ensimmäiset kaksi päivää ripsien laitosta kannattaa välttää suihkua, saunaa, rusketushoitoja tai uimista. Tämän jälkeenkään emme suosittele runsasta saunomista tai liian kuumaa suihkua, koska alituinen kuumuus voi aiheuttaa liimasiteen heikkenemisen.
  • Älä käytä kovia mekaanisia ripsien taivuttajia, sillä ne voivat vahingoittaa ja katkaista niin synteettiset ripset kuin myös omat ripset.
  • Vältä öljypohjaisia puhdistusaineita silmiin ja silmänympärysalueelle. Käytä mielummin vettä tai geelimäisiä puhdistustuotteita. Älä käytä vanupalloja, vanulappuja tai vanupuikkoja suoraan ripsiin, koska puuvillan kuidut voivat tarttua ripsien sidoskohtaan.
  • Ripsivärin käyttö ei ole tarpeen, mutta jos kuitenkin haluat näyttävämmät ripset vaikka juhliin, niin valitse sellainen ripsiväri joka on helppo pestä pois myöhemmin.
  • Vältä kemiallisia happopitoisia kuorinta-aineita, nämä aineet tuhoavat liimasidoksen.
  • Ripsien pidennystä ei voi poistaa kotikonstein. Jos päätät jossain vaiheessa luopua ripsien pidennyksestäsi, niin voit joko varata sitä varten ajan meiltä, tai vaihtoehtoisesti antaa ripsien pidennyksen poistua vähitellen luonnollisen ripsien uusiutumisen kautta, johon kuluu edellä mainittu 60-90 päivää.
Jos sinulla ei ole vielä seuraavaa huoltoaikaa varattuna, niin varaa ripsillesi huoltoaika tästä.