You are on page: Etusivu » Yritys » Franchising
^ Yritys: › Rekrytointi » Franchising

UNELMOITKO OMASTA KAUNEUSHOITOLASTA?

La Chica on Suomen menestynein kauneushoitola ja kynsistudioketju, joka toimii vakaalla taloudellisella pohjalla ja on luotettava yhteistyökumppani. Yrityksiä arvioiva Suomen Asiakastieto Oy on luokitellut La Chica Oy:n Suomen Vahvimpien yritysten joukkoon jokaisena vuotena vuodesta 2011 lähtien. Lisäksi yritysten luottoluokituksia arvioida Bisnode on arvioinut La Chica Oy:n luottoluokituksen korkeimpaan mahdolliseen luokkaan AAA jokaisena vuonna vuodesta 2013 lähtien.

Tarjoamme sinulle ainutlaatuisen mahdollisuuden ryhtyä ketjumme franchising yrittäjäksi jos olet etsimämme kauneudenhoitolan huippuosaaja! La Chica ketjuun liittyminen on varma tapa päästä hyötymään vuosien aikana rakentamastamme konseptista, osaamisesta, maineesta ja asiakaskunnasta!

Yrityksen perustamiseen liittyy aina riskejä, mutta franchising mallin avulla aloittava kauneushoitolan omistaja pääsee hyötymään valmiista ja hyvin toimivaksi havaitusta liiketoimintamallista sekä saa tarvittavan valmennuksen meidän toimestamme. Näin mahdollisuudet menestyä kauneudenhoitoalan yrittäjänä kasvavat huimasti suuremmaksi kuin ilman kaikkea tätä tukea liikkeelle lähtevällä yrittäjällä.

La Chica ketjun franchising sopimuksen myötä saat käyttösi mm. seuraavat tärkeät asiat:

  • Tunnetun ja hyvämaineisen brändin
  • Toimivan markkinointikoneiston
  • Valmiin liiketoimintakonseptin
  • Kauneushoitolan johtamisessa tarvittavan koulutuksen
  • Laajan ja koko ajan kasvavan yhteisen kanta-asiakaskunnan

Lisäksi autamme ja tuemme sinua mm. seuraavissa asioissa:

  • Hyvän liikepaikan valinta ja tilan vuokraus
  • Yrityksen perustamiseen ja toimintaan liittyvät asiat
  • Rahoituksen hankkiminen yrityksen perustamista varten
  • Käytännön asiat joita kauneushoitolan toiminnassa tulee eteen

Näiden ketjutoiminnasta saatavien erittäin merkittävien etujen vuoksi franchising toimintamalli on maailmalla ja myös Suomessa laajasti käytössä, esimerkiksi sellaiset menestystarinat kuin Mac Donalds, SubWay ja muut vastaavat ketjut perustuvat kaikki puhtaasti franchising toimintamalliin. Miksi et siis tulisi mukaan rakentamaan kanssamme uutta menestystarinaa kauneudenhoitoalalle! Franchising toimintamallista voit lukea lisää mm. Suomen franchising yhdistyksen sivuilta.

Jos olet kiinnostunut tästä mahdollisuudesta ja uskot että sopisit yrittäjäksi ketjuumme, niin ole hyvä ja täytä oheinen yhteydenottolomake. Täytä lomakkeelle ainakin yhteystietosi sekä paikkakunta, jossa olisit kiinnostunut yritystoimintaa harjoittamaan. Kirjoita myös kuvaus siitä miksi uskot sopivasi yrittäjäksi ketjuumme, kerro erityisesti aiemmasta työkokemuksestasi ja työtehtävistä joita olet hoitanut ja jos olet jo entuudestaan yrittäjä niin kerro yhtiösi toiminnastasi ja täytä myös kenttä Y-tunnus.

Hakemus

Koko nimi
Sähköpostiosoite
Puhelinnumero
Kynsiteknikon ammattipätevyys
Yrittäjyyskokemus
Y-tunnus (jos on)
Paikkakunta

Vapaamuotoinen hakemus